Ultimátní Club sandwich

Sendviče jsou oblíbeným pokrmem, který zasytí natolik, že jej můžete použít klidně místo hlavního jídla.

Doba přípravy

30 min

Sdílet

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

Ingredience

  • 12 plátků kvalitního světlého toastového chleba
  • 4 lžíce majonézy Hellmann´ s Delikátní
  • 1 lžíce gurmánské hořčice Hellmann´s
  • 1 lžíce bazalkového pesta
  • 8 velkých plátků slaniny, opečených dokřupava
  • 220 g upečeného krůtího či kuřecího masa nakrájeného na tlusté plátky či malé kousky
  • 220 g šunky od kosti, nakrájené na plátky
  • 4 avokáda, oloupaná a nakrájená na plátky
  • 4 plátky sýru (gouda, čedar, ementál)
  • římský či ledový salát

Postup přípravy

  1. První plátek natřeme majonézou Hellmann´s, kterou jsme smíchaly s pestem. Poklademe šunkou, na kterou dáme list salátu. Na salát dáme slaninu a avokádo a přiklopíme druhým plátkem, který zespoda natřeme pestovou majonézou a horní část hořčicí.

  2. Nyní na hořčici položíme krůtí maso, pak opět avokádo a salát a završíme sýrem. Na závěr přiklopíme posledním plátkem chleba, jehož dolní stranu potřeme majonézou s pestem.

  3. Takto vytvoříme celkem 4 sendviče, které rozkrojíme diagonálně na 2 trojúhelníky a propíchneme špejlí, aby jednotlivé sendviče držely pohromadě.