
Ingredience
- Láďa Grileman Burgříky s cibulkou
- 4 bulky
- 4 plátky čedaru
- 8 plátků slaniny
- 4 vejce
- hrst ledového salátu
- 2 červené cibule
- 200g hladké mouky
- 2 vejce
- sůl
- mléko
Postup přípravy
-
Cibuli oloupeme a nakrájíme na silnější kolečka, které obalíme v hladké mouce. Ze zbytku mouky, vajec a mléka vytvoříme hustší těstíčko, jemně dosolíme a necháme chvilku odležet
-
Kolečka cibule obalíme v těstíčku, vkládáme do rozpáleného oleje a usmažíme do křupava. Necháme na ubrousku vykapat přebytečný olej.
-
Maso osolíme, opepříme, opečeme po obou stranách do požadované propečenosti, navrch položíme plátek čedaru a necháme rozpustit
-
Na pánvi opečeme slaninu na kterou rozklepneme vejce, mírně osolíme, opepříme a položíme na maso se sýrem
-
Rozpečené bulky potřeme z vnitřních stran BBQ omáčkou, přidáme list salátu, maso se sýrem a slaninovým vejcem, usmažené cibulové kroužky a horním dílem bulky přiklopíme.