Texas ranger burger

Texas ranger burger

Přípravka

20 min

Čas na vaření

20 min

Sdílet

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

Ingredience

  • Láďa Grileman Burgříky s cibulkou
  • 4 bulky
  • 4 plátky čedaru
  • 8 plátků slaniny
  • 4 vejce
  • hrst ledového salátu
  • 2 červené cibule
  • 200g hladké mouky
  • 2 vejce
  • sůl
  • mléko

Postup přípravy

  1. Cibuli oloupeme a nakrájíme na silnější kolečka, které obalíme v hladké mouce. Ze zbytku mouky, vajec a mléka vytvoříme hustší těstíčko, jemně dosolíme a necháme chvilku odležet

  2. Kolečka cibule obalíme v těstíčku, vkládáme do rozpáleného oleje a usmažíme do křupava. Necháme na ubrousku vykapat přebytečný olej.

  3. Maso osolíme, opepříme, opečeme po obou stranách do požadované propečenosti, navrch položíme plátek čedaru a necháme rozpustit

  4. Na pánvi opečeme slaninu na kterou rozklepneme vejce, mírně osolíme, opepříme a položíme na maso se sýrem

  5. Rozpečené bulky potřeme z vnitřních stran BBQ omáčkou, přidáme list salátu, maso se sýrem a slaninovým vejcem, usmažené cibulové kroužky a horním dílem bulky přiklopíme.