Salsa ze řapíkatého celeru a brokolice

Zůstalo vám doma trochu celeru a brokolice? Pak máte skvělý základ na výbornou salsu, která se hodí jak k masu, tak k zelenině.

Doba přípravy

15 min

Sdílet

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

Ingredience

  • 4 řapíky celeru
  • 1 košťál brokolice
  • 3 vrchovaté lžíce Hellmann’s Yofresh
  • ½ červené cibule
  • 6 sušených meruněk
  • 2 lžíce citronové šťávy
  • Sůl a pepř

Postup přípravy

  1. Košťál brokolice oloupejte a spolu s celerem a meruňkami nakrájejte na co nejmenší kostičky.

  2. Přidejte najemno nasekanou cibuli, citronovou šťávu, majonézu, sůl a pepř a důkladně promíchejte.

  3. Podávejte jako přílohu ke grilovanému masu, pečené zelenině nebo bramborám.