Salát z římského salátu s kuřecím masem

Ať už vám zbylo trochu salátu nebo pečené maso, vždy si z nich můžeme udělat chutný salát. Zkuste náš recept a nenechte ani kousek jídla nazmar. Jídlo je příliš dobré na to, aby se jím plýtvalo.

Doba přípravy

20 min

Sdílet

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

Ingredience

  • 1 římský salát
  • 1 kuřecí prso
  • 4 rajče
  • 4 polévková lžíce strouhaný parmezán
  • 1/2 polévková lžíce Hellmann's majonéza
  • 1 polévková lžíce Hellmann's hořčice
  • 4 polévková lžíce olivový olej
  • sůl
  • pepř

Postup přípravy

  1. Salát opereme, osušíme a rukama natrháme.

  2. Rajčata nakrájíme na nám příjemnou velikost

  3. Majonézu smícháme s hořčicí, olejem a parmazánem.

  4. Upečené maso nakrájíme na plátky.

  5. Salát promícháme s dresinkem a rajčaty a navrch klademe plátky kuřecího prsa.