
Ingredience
- 1 čerstvá červená chilli paprička
- 1 stroužek česneku
- 1 červená paprika
- 1 cibule
- 200 g tygřích krevet
- 1 brokolice
- 140 g špenátových listů
- 1 polévková lžíce papriky
- 2 zralá avokáda
- šťáva z 1 limetky
- 100 g sýru feta
- 50 g sušené bobule goji
- 8 lžic Hellmann's salátový dresink Tisíc ostrovů
Postup přípravy
-
Nakrájíme chilli papriku, česnek, červené papriky a cibuli a na troše oleje orestujeme po dobu jedné minuty na pánvi.
-
Přidáme tygří krevety a restujeme dalších 10 minut.
-
Uvaříme brokolici a špenát na jiné pánvi s trochou papriky.
-
Vše necháme vychladnout a smícháme krevety se zeleninou s brokolicí a špenátem.
-
Přidáme avokádo, šťávu z limetky, sýr feta, a sušené goji.
-
Zalijeme salátovým dresinkem Hellmann's Tisíc ostrovů.