Salát s tygřími krevetami

Salát s tygřími krevetami

Doba přípravy

10 min

Čas vaření

20 min

Sdílet

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

Ingredience

  • 1 čerstvá červená chilli paprička
  • 1 stroužek česneku
  • 1 červená paprika
  • 1 cibule
  • 200 g tygřích krevet
  • 1 brokolice
  • 140 g špenátových listů
  • 1 polévková lžíce papriky
  • 2 zralá avokáda
  • šťáva z 1 limetky
  • 100 g sýru feta
  • 50 g sušené bobule goji
  • 8 lžic Hellmann's salátový dresink Tisíc ostrovů

Postup přípravy

  1. Nakrájíme chilli papriku, česnek, červené papriky a cibuli a na troše oleje orestujeme po dobu jedné minuty na pánvi.

  2. Přidáme tygří krevety a restujeme dalších 10 minut.

  3. Uvaříme brokolici a špenát na jiné pánvi s trochou papriky.

  4. Vše necháme vychladnout a smícháme krevety se zeleninou s brokolicí a špenátem.

  5. Přidáme avokádo, šťávu z limetky, sýr feta, a sušené goji.

  6. Zalijeme salátovým dresinkem Hellmann's Tisíc ostrovů.