Royal goat cheese burger

Všichni milovníci kozího sýra pozor, tento recept si rozhodně zamilujete.

Doba přípravy

15 min

Čas vaření

15 min

Sdílet

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

Ingredience

  • •Láďa Grileman Dvouručák
  • •2 bulky
  • •1 balení měkkého kozího sýru
  • •4 plátky slaniny
  • •hrst vlašských ořechů
  • •hrst rukoly
  • •Hellmann's Chunky burger omáčka

Na karamelizovanou cibulku:

  • •3 červené cibule
  • •2 lžíce olivového oleje
  • •3 lžíce másla
  • •2 lžičky třtinového cukru

Postup přípravy

  1. Cibuli nakrájenou na kolečka vložíme do pánve s rozehřátou lžící olivového oleje a dvěma lžícemi másla. Opékáme do zlatova, vmícháme lžičku cukru a restujeme dalších pár minut.

  2. Maso osolíme, opepříme, opečeme z jedné strany, otočíme a zapečeme s kolečkem kozího sýra obaleného v jemné krustě z rozdrcených vlašských ořechů.

  3. Bulky na grilu rozpečeme a z vnitřních stran potřeme Hellmann‘s omáčkou.

  4. Přidáme zkaramelizovanou červenou cibuli, maso zapečené kozím sýrem, plátek slaniny a čerstvou rukolu. Opatrně přiklopíme vrchní bulkou.