Royal goat cheese burger

Royal goat cheese burger

Doba přípravy

15 min

Čas vaření

15 min

Sdílet

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

Ingredience

  • •Láďa Grileman Dvouručák
  • •2 bulky
  • •1 balení měkkého kozího sýru
  • •4 plátky slaniny
  • •hrst vlašských ořechů
  • •hrst rukoly
  • •Hellmann's Chunky burger omáčka

Na karamelizovanou cibulku:

  • •3 červené cibule
  • •2 lžíce olivového oleje
  • •3 lžíce másla
  • •2 lžičky třtinového cukru

Postup přípravy

  1. Cibuli nakrájenou na kolečka vložíme do pánve s rozehřátou lžící olivového oleje a dvěma lžícemi másla. Opékáme do zlatova, vmícháme lžičku cukru a restujeme dalších pár minut.

  2. Maso osolíme, opepříme, opečeme z jedné strany, otočíme a zapečeme s kolečkem kozího sýra obaleného v jemné krustě z rozdrcených vlašských ořechů.

  3. Bulky na grilu rozpečeme a z vnitřních stran potřeme Hellmann‘s omáčkou.

  4. Přidáme zkaramelizovanou červenou cibuli, maso zapečené kozím sýrem, plátek slaniny a čerstvou rukolu. Opatrně přiklopíme vrchní bulkou.