
Ingredience
- •Láďa Grileman Dvouručák
- •2 bulky
- •1 balení měkkého kozího sýru
- •4 plátky slaniny
- •hrst vlašských ořechů
- •hrst rukoly
- •Hellmann's Chunky burger omáčka
Na karamelizovanou cibulku:
- •3 červené cibule
- •2 lžíce olivového oleje
- •3 lžíce másla
- •2 lžičky třtinového cukru
Postup přípravy
-
Cibuli nakrájenou na kolečka vložíme do pánve s rozehřátou lžící olivového oleje a dvěma lžícemi másla. Opékáme do zlatova, vmícháme lžičku cukru a restujeme dalších pár minut.
-
Maso osolíme, opepříme, opečeme z jedné strany, otočíme a zapečeme s kolečkem kozího sýra obaleného v jemné krustě z rozdrcených vlašských ořechů.
-
Bulky na grilu rozpečeme a z vnitřních stran potřeme Hellmann‘s omáčkou.
-
Přidáme zkaramelizovanou červenou cibuli, maso zapečené kozím sýrem, plátek slaniny a čerstvou rukolu. Opatrně přiklopíme vrchní bulkou.