
Ingredience
- 200 g křupavého salátu
- 40 g Hellmann's salátový dresink Med a hořčice
- 4 vejce uvařená naměkko
- čerstvý koriandr kopr nebo máta
- 1 červená paprika nakrájena ná hranolky
- 1 avokádo nakrájené na plátky
- 1 mrkev nakrájená na plátky
- limetková šťáva
- 400 g uvařené jasmínové rýže
- 50 ml octa na sushi
- sezamová semínka na ozdobu
Postup přípravy
-
Uvařenou rýži ochutíme octem na sushi.
-
Salát promícháme s dressingem Hellman’s Med a hořčice, rýži umístíme doprostřed misky a salát naklademe na ni.
-
Okolo salátu a rýže naskládáme ostatní zeleninu tak, aby byl vždy stejný druh pohromadě.
-
Přidáme čerstvé bylinky, limetkovou šťávu a lžíci dressingu.
-
Vejce rozkrojíme napůl a položíme doprostřed misky. Ozdobíme sezamovými semínky a servírujeme.