Pečená kořenová zelenina s tatarskou omáčkou

Zbyla Vám kořenová zelenina? Chcete obměnit obvyklou přílohy z brambor? Zkuste upéct celer, mrkev a petržel. Vaše jídlo obměníte, odlehčíte a navíc se nic nevyhodí! Jídlo je příliš dobré na to, aby se jím plýtvalo.

Doba přípravy

10 min

Čas vaření

20 min

Sdílet

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

Ingredience

  • 1/2 celer
  • 3 petržel
  • 1 hrst petržel nať
  • 3 mrkev
  • 4 polévková lžíce olivový olej
  • sůl
  • pepř
  • Hellmann's tatarská omáčka

Postup přípravy

  1. Celer, petržel a mrkev nakrájíme na podobně vysoké plátky cca 4mm.

  2. Vyskládáme na plech, kde máme pečící papír, polijeme olivovým olejem, dochutíme solí a pepřem a dáme péct na 180°C 20 minut.

  3. Podáváme s tatarskou omáčkou Hellmann’s.