
Ingredience
- •Láďa Grileman dvouručák
- •2 bulky
- •1 masité rajče
- •2 jalapeño papričky
- •1 červená cibule
- •Hellmann's majonéza Originál
- •1 avokádo
- •1 limetka
- •hrst koriandru
- •1- 2 stroužky česneku
- •4 cherry rajčata
- •sůl, čerstvě mletý pepř
Postup přípravy
-
Avokádo rozpůlíme, vyndáme pecku, vydlabeme a nakrájíme na malé kousky. Promícháme s utřeným česnekem, dochutíme šťávou z limetky, solí, pepřem, sekaným koriandrem a nakrájenými cherry rajčátky.
-
Bulku rozkrojíme a opečeme po obou stranách.
-
Avokádovou salsou potřeme spodní díl bulky. Vrchní díl bulky potřeme Hellmann’s majonézou.
-
Maso osolíme, opepříme, opečeme po obou stranách a vložíme společně s nakrájemným rajčetem, cibulí a pálivou papričkou mezi bulky.