Marinované fazole na topince

Ďábelsky dobré a ďábelsky snadné. S Hellmann's si tuhle fazolovou topinku vychutnáte do posledního drobku.

Doba přípravy

10 min

Čas vaření

5 min

Sdílet

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

Ingredience

  • 200 g uvařených fazolí
  • sůl a pepř
  • šťáva z 1/2 citronu
  • 1 stroužek česneku
  • 1/2 hrsti čerstvých bylinek nebo lžička sušených
  • 4 lžíce oleje (třeba ze sušených rajčat)
  • 2 najemno nasekaná sušená rajčata
  • 1/2 lžíce kaparů
  • 1 lžíce vody z kaparů
  • 1 lžíce Hellmann's omáčky Vegan

Postup přípravy

  1. Fazole dejte do mísy. Česnek oloupejte a utřete nebo nasekejte nadrobno a přidejte k fazolím.

  2. Rajčata a kapary nasekejte nadrobno a přidejte spolu s bylinkami do mísy.

  3. Přidejte citronovou šťávu, olej, vodu z kaparů, sůl a pepř a důkladně promíchejte.

  4. Směs přendejte do větší zavařovací sklenice, lehce přimáčkněte, aby byly fazole ponořené v marinádě a nechejte alespoň den uležet.

  5. Servírujte na topince potřené tenkou vrstvou majonézy.