
Ingredience
- 4x kuřecí prsíčko Supreme (s kůží i kostičkou)
- rozmarýn, tymián
- citronová kůra
- olej na restování
- sůl a pepř
- Hellmann´s Tatarská omáčka Delikátní
Postup přípravy
-
Kuřecí prsíčko i s kůží osolíme, opepříme a opečeme z každé strany dozlatova. Nejdříve položíme do pánve kůží dolů a po několika minutách otočíme.
-
Vložíme na plech a posypeme nakrájenými bylinkami spolu s citronovou kůrou. Pečeme v troubě na 190°C přibližně 10 – 15 min dle velikosti.
-
Vyndáme z trouby a necháme 5 – 10 minut odpočinout. Podáváme buď vcelku jako steak nebo nakrájíme na plátky.
-
Podáváme s růžičkou brokolice, růžičkou květáku a karotkou nakrájenou na šikmé plátky a malými brambůrky. To vše připravené v páře a pak posypané bylinkami – sekanou petrželovou natí.
-
Servírujeme s Hellmann´s Tatarskou omáčkou Delikátní v mističce, s plátkem citronu vedle mističky, možno vše doladit červeným pepřem. Hellmann´s Tatarská omáčka Delikátní nám kuřátko i zeleninu krásně dochutí.