Krémové houby na cibulce

Houbových receptů je nepřeberné množství, a právě proto je skvělé mít jeden univerzální, díky kterému si pochutnáte a ani jeden hříbek nepřijde nazmar. Jídlo je příliš dobré na to, aby se jím plýtvalo.

Doba přípravy

10 min

Čas vaření

10 min

Sdílet

Print

Ingredience

  • 350 g čerstvé houby
  • 2 vejce
  • 1 čajové lžičky drcený kmín
  • 1 cibule
  • 1 stroužek česnek
  • 1/2 čajové lžičky Hellmann's hořčice
  • 2 čajové lžičky Hellmann's majonéza

Postup přípravy

  1. Cibuli nakrájíme nahrubo a zpěníme na pánvi s olejem.

  2. Poté přihodíme nahrubo pokrájené houby, kmín, vmícháme vejce a na závěr česnek.

  3. Vypneme plotýnku, vmícháme hořčici a majonézu a dochutíme solí a pepřem.