Krémové houby na cibulce

Houbových receptů je nepřeberné množství, a právě proto je skvělé mít jeden univerzální, díky kterému si pochutnáte a ani jeden hříbek nepřijde nazmar. Jídlo je příliš dobré na to, aby se jím plýtvalo.

Doba přípravy

10 min

Čas vaření

10 min

Sdílet

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

Ingredience

  • 350 g čerstvé houby
  • 2 vejce
  • 1 čajové lžičky drcený kmín
  • 1 cibule
  • 1 stroužek česnek
  • 1/2 čajové lžičky Hellmann's hořčice
  • 2 čajové lžičky Hellmann's majonéza

Postup přípravy

  1. Cibuli nakrájíme nahrubo a zpěníme na pánvi s olejem.

  2. Poté přihodíme nahrubo pokrájené houby, kmín, vmícháme vejce a na závěr česnek.

  3. Vypneme plotýnku, vmícháme hořčici a majonézu a dochutíme solí a pepřem.