Koktejl z pečeného kuřecího masa s jablky a hruškami

Koktejl z pečeného kuřecího masa s jablky a hruškami

Doba přípravy

45 min

Sdílet

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

Ingredience

  • 2 upečená kuřecí stehna
  • 1 jablko
  • 1 hruška
  • 4 kumquaty (malé citrusové ovoce s výraznou sladkou chutí)
  • 4 lžíce majonézy Hellmann´s Originál
  • 2 lžíce nahrubo nasekaných mandlí
  • 1 malý baby římský salát
  • sůl

Postup přípravy

  1. Maso nakrájíme na nudličky, jablko i hrušku nakrájíme také na tenké nudličky. Kumquaty na osminky. Maso i jablko smícháme s majonézou a lehce osolíme.

  2. Na mísu naaranžujeme lístky salátu, na něj navrstvíme salát a ozdobíme osminkami kumquatů, několika noky majonézy Hellmann’s originál, posypeme mandlemi a zlehka opepříme.