Jednoduchá grilovaná kuřecí prsa

Rozpalte to na grilu s novými recepty Hellmann´s. Chutné burgry, šťavnaté steaky, to je ono!

Doba přípravy

10 min

Čas vaření

10 min

Sdílet

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

Ingredience

  • 60 ml balsamikový ocet
  • 2 polévková lžíce citronová šťáva
  • 4 kuřecí prsa

Postup přípravy

  1. Ve středně velké míse smícháme ocet, citronovou šťávu, olej, gurmánskou hořčici Hellmann´s, cukr, worcester, česnek, tymián, oregano a rozmarýn. Osolíme, opepříme a ¼ si dáme stranou.

  2. Do mísy vložíme kuřecí prsa a dáme marinovat nejméně na jednu hodinu, ideálně ale přes noc.

  3. Gril rozpálíme na střední stupeň a kuře pečeme 5-6 min z každé strany. Během grilování potíráme marinádou, kterou jsme si nechali stranou.

  4. Podáváme nařezané na plátky a posypané čerstvými bylinkami.