Frankfurtské hot dogy

Frankfurtské hot dogy

Doba přípravy

10 min

Čas vaření

10 min

Sdílet

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

Ingredience

  • 4 frankfurtské párky
  • 4 louhované rohlíky (preclíkové)
  • 100 g strouhaného čedaru
  • máslo
  • 4 nakládané okurky, drobně nakrájené
  • kysané zelí
  • hořčice Hellmann´s pikantní (chutná jemně po křenu)

Postup přípravy

  1. Párky uvaříme ve vodě tak, aby byly teplé, ale nepraskly.

  2. Rohlíky rozřízneme podélně, potřeme máslem, posypeme sýrem a opečeme pod grilem (v troubě) tak, aby se sýr roztekl.

  3. Do rohlíku vložíme párek a posypeme okurkou a zelím. Podáváme s pikantní hořčicí Hellmann´s, případně i kečupem Hellmann´s.