Dušená letní zelenina

Rajče a papriky jsou typickou letní zeleninou, kterou máme v lednici. Zkuste je podusit a přidat do nich majonézu Hellmann’s. Připravíte tak jemnou zeleninovou směs, která se skvěle hodí k večeři v letních večerech. Jídlo je příliš dobré na to, aby se jím plýtvalo.

Doba přípravy

10 min

Čas vaření

10 min

Sdílet

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

Ingredience

  • 3 rajčata
  • 3 papriky
  • 2 vejce
  • 1/2 polévková lžíce Hellmann's majonéza
  • 1 polévková lžíce rostlinný olej

Postup přípravy

  1. Nakrájená rajčata a papriky zprudka orestujeme na pánvi s olejem.

  2. Minutku před dodušením zeleniny vmícháme vejce.

  3. Vypneme plotýnky a vmícháme majonézu.

  4. Dochutíme solí a pepřem.

  5. Podáváme s žitným chlebem.