Chřestový salát s bramborem a vejci

Zbyla vám vejce a dostali jste chuť na chřest? Tento jednoduchý recept pomůže zpracovat typickou velikonoční surovinu a osvěží ji sezonním chřestem. Zaručený recept bezezbytku. Jídlo je příliš dobré na to, aby se jím plýtvalo.

Doba přípravy

10 min

Čas vaření

20 min

Sdílet

Print

Ingredience

  • 1 svazek čerstvý zelený chřest
  • 4 větší brambory
  • 2 jarní cibulka
  • 2 vejce
  • 3 polévková lžíce Hellmann's hořčice
  • 1 polévková lžíce Hellmann's majonéza
  • 1 polévková lžíce sůl
  • 1 polévková lžíce cukr
  • pepř

Postup přípravy

  1. Chřest uvaříme v oslazené a osolené vodě do křupava a nakrájíme na kolečka.

  2. Brambory uvaříme do měkka v osolené vodě a nakrájíme na kolečka

  3. Cibulku pokrájíme na kolečka

  4. Vejce uvaříme natvrdo a nakrájíme na čtvrtky.

  5. Hořčici smícháme s majonézou

  6. Všechny složky jemně smícháme dohromady.