Chřestový salát s bramborem a vejci

Zbyla vejce, nevíte jak na chřest? Tento jednoduchý recept pomůže zpracovat typickou velikonoční surovinu a osvěží ji sezonním chřestem. Zaručený recept bezezbytku. Jídlo je příliš dobré na to, aby se jím plýtvalo.

Doba přípravy

10 min

Čas vaření

20 min

Sdílet

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

Ingredience

  • 1 svazek čerstvý zelený chřest
  • 4 větší brambory
  • 2 jarní cibulka
  • 2 vejce
  • 3 polévková lžíce Hellmann's hořčice
  • 1 polévková lžíce Hellmann's majonéza
  • 1 polévková lžíce sůl
  • 1 polévková lžíce cukr
  • pepř

Postup přípravy

  1. Chřest uvaříme v oslazené a osolené vodě do křupava a nakrájíme na kolečka.

  2. Brambory uvaříme do měkka v osolené vodě a nakrájíme na kolečka

  3. Cibulku pokrájíme na kolečka

  4. Vejce uvaříme natvrdo a nakrájíme na čtvrtky.

  5. Hořčici smícháme s majonézou

  6. Všechny složky jemně smícháme dohromady.