
Ingredience
- 300 g nových brambor
- 4 řapíky celeru
- 8 lžic Hellmann's dresinku César s uzeným česnekem
- 2 zelené hrušky
- Šťáva z 1 limetky
- 100 g lískových oříšků
- 1 červená cibule
- malý svazek petrželky
Postup přípravy
-
Oloupeme brambory, nakrájíme je na větší kostičky a vaříme. Nakrájíme řapíky celeru nadrobno. Těsně před tím, než jsou brambory měkké, přidáme celer a vaříme ještě další 3-4 minuty než celer změkne.
-
Slijeme vodu ze zeleniny a ještě horkou ji smícháme s Hellmann's César dressingem. Necháme vychladnout.
-
Přidáme hrušky, které jsme nakrájeli na kostičky a zakapeme je limetkovou šťávou, aby nám nezhnědly. Důkladně salát promícháme a servírujeme s opraženými lískovými ořechy.