Bramborový salát s cherry rajčátky, cizrnou a koprem

Zbyly vám v lednici ingredience, které si myslíte, že nedokážete spojit v jeden recept? Pak je zkuste zakomponovat do bramborového salátu. Tady je malá inspirace.

Doba přípravy

30 min

Čas vaření

20 min

Sdílet

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

Ingredience

  • 400 g malých salátových brambor
  • 100 g malých žlutých cherry rajčátek
  • 100 g malých červených cherry rajčátek
  • 100 g uvařené cizrny
  • 1 šalotka
  • 1 lžíce hořčice Hellmann's
  • 4 lžíce majonézy Hellmann's Originál
  • 1 lžíce octa
  • sůl
  • čerstvě mletý pepř
  • čerstvý kopr

Postup přípravy

  1. Brambory očistíme a uvaříme ve slupce v osolené vodě. Scedíme, necháme vychladit a nakrájíme na větší kusy. Dáme do mísy a přidáme cizrnu a na půlky nakrájená rajčátka.

  2. Ananas a kozí roh na menší kostky, cibuli najemno.

  3. Majonézu smícháme s hořčicí, octem, solí, pepřem a nasekanou šalotkou.

  4. Vše opatrně promícháme, necháme odležet a pak servírujeme s koprem.