
Ingredience
- 1 bagel
- 120 g hovězí flank steak
- sůl
- pepř
- snítka rozmarýnu
- 1 lžíce oleje
- Salátová okurka (škrabkou na zeleninu vytvoříme plátky)
- Kolečka rajčete
- Kadeřavý salát (frizé, lollo rosso, biondo…)
- 1 lžíce majonézy Helllmann´s Originál
- 1 lžíce kečupu Hellmann´s
- 1 malá lžička dijonské hořčice
Postup přípravy
-
Maso osolíme, opepříme, posypeme nasekaným rozmarýnem a na rozpáleném oleji opečeme z obou stran do karamelové barvy.
-
Vyjmeme z pánve a necháme na teplém místě cca 5 minut odpočinout. Mezitím rozkrojíme bagel, pomažeme majonézou Hellmann´s Originál, poklademe salátem, plátky rajčat, potřeme hořčicí.
-
Maso nakrájíme přes vlákno na tenké plátky a rozprostřeme na bagel se zeleninou.
-
Potřeme kečupem, naaranžujeme plátky okurky, přiklopíme horním dílem a podáváme.