Ultimátní Club sandwich

INGREDIENCE
  • 12 plátků kvalitního světlého toastového chleba
  • 4 lžíce majonézy Hellmann´ s Delikátní
  • 1 lžíce gurmánské hořčice Hellmann´s
  • 1 lžíce bazalkového pesta
  • 8 velkých plátků slaniny, opečených dokřupava
  • 220 g upečeného krůtího či kuřecího masa nakrájeného na tlusté plátky či malé kousky
  • 220 g šunky od kosti, nakrájené na plátky
  • 4 avokáda, oloupaná a nakrájená na plátky
  • 4 plátky sýru (gouda, čedar, ementál)
  • římský či ledový salát

POSTUP PŘÍPRAVY  
  1. První plátek natřeme majonézou Hellmann´s, kterou jsme smíchaly s pestem. Poklademe šunkou, na kterou dáme list salátu. Na salát dáme slaninu a avokádo a přiklopíme druhým plátkem, který zespoda natřeme pestovou majonézou a horní část hořčicí. 
  2. Nyní na hořčici položíme krůtí maso, pak opět avokádo a salát a završíme sýrem. Na závěr přiklopíme posledním plátkem chleba, jehož dolní stranu potřeme majonézou s pestem. 
  3. Takto vytvoříme celkem 4 sendviče, které rozkrojíme diagonálně na 2 trojúhelníky a propíchneme špejlí, aby jednotlivé sendviče držely pohromadě. 
TOP