Medová krkovice s jalapeno papričkami

INGREDIENCE
  • 4 plátky krkovice
  • 170 ml olivového oleje
  • 60 ml medu
  • 1 lžíce drobně nasekaného česneku
  • 1 lžička sladké papriky
  • 2 čerstvé papričky jalapeno, nakrájené na proužky
  • sůl, čerstvě mletý pepř
  • Grilovací omáčky Hellmann's – např. Steak, Chilli, Garlic

POSTUP PŘÍPRAVY  
  1. V misce promícháme všechny ingredience na marinádu. Maso naklademe do uzavíratelné nádoby, zalijeme marinádou a dáme alespoň na 2 hodiny marinovat do lednice, ale klidně přes noc.
  2. Krkovice grilujeme na středně rozpáleném grilu zhruba 5-6 minut z každé strany nebo dokud nejsou propečené. Před podáváním necháme chvíli odpočinout mimo gril. 
TOP