Mexiko burger

INGREDIENCE 

  • Láďa Grileman dvouručák
  • 2 bulky
  • 1 masité rajče
  • 2 jalapeño papričky
  • 1 červená cibule
  • Hellmann's majonéza Originál
  • 1 avokádo
  • 1 limetka
  • hrst koriandru
  • 1- 2 stroužky česneku
  • 4 cherry rajčata
  • sůl, čerstvě mletý pepř

POSTUP PŘÍPRAVY 

  1. Avokádo rozpůlíme, vyndáme pecku, vydlabeme a nakrájíme na malé kousky. Promícháme s utřeným česnekem, dochutíme šťávou z limetky, solí, pepřem,sekaným koriandrem a nakrájenými cherry rajčátky. 
  2. Bulku rozkrojíme a opečeme po obou stranách. 
  3. Avokádovou salsou potřeme spodní díl bulky. Vrchní díl bulky potřeme Hellmann’s majonézou.

  4. Maso osolíme, opepříme, opečeme po obou stranách a vložíme společně s nakrájemným rajčetem, cibulí a pálivou papričkou mezi bulky. 

TOP