Royal goat cheese burger

INGREDIENCE 
  • Láďa Grileman Dvouručák
  • 2 bulky
  • 1 balení měkkého kozího sýru
  • 4 plátky slaniny
  • hrst vlašských ořechů
  • hrst rukoly
  • Hellmann's Chunky burger omáčka
Na karamelizovanou cibulku:
  • 3 červené cibule
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 3 lžíce másla
  • 2 lžičky třtinového cukru


POSTUP PŘÍPRAVY 

  1. Cibuli nakrájenou na kolečka vložíme do pánve s rozehřátou lžící olivového oleje a dvěma lžícemi másla. Opékáme do zlatova, vmícháme lžičku cukru a restujeme dalších pár minut. 
  2. Maso osolíme, opepříme, opečeme z jedné strany, otočíme a zapečeme s kolečkem kozího sýra obaleného v jemné krustě z rozdrcených vlašských ořechů.
  3. Bulky na grilu rozpečeme a z vnitřních stran potřeme Hellmann‘s omáčkou. 
  4. Přidáme zkaramelizovanou červenou cibuli, maso zapečené kozím sýrem, plátek slaniny a čerstvou rukolu. Opatrně přiklopíme vrchní bulkou.


TOP