Teplý salát z růžových brambor s hráškem

INGREDIENCE


  • 500 g růžových brambor
  • 200 g mraženého hrášku
  • 4 šalotky
  • 1 lžíce oleje
  • sůl
  • čerstvě mletý pepř
  • 4 lžíce tatarské omáčky Hellmann's
  • hrst petrželové natě nebo libečku

POSTUP PŘÍPRAVY 

  1. Brambory opláchneme, nakrájíme na čtvrtky, dáme do osolené vody a uvaříme doměkka. Scedíme a necháme okapat. 
  2. Na oleji necháme zesklovatět na nudličky nakrájenou šalotku. Pak přidáme hrášek, necháme prohřát, lehce osolíme, opepříme. 
  3. Brambory smícháme s tatarkou a orestovaným hráškem. Případně dochutíme solí a pepřem. Nakonec vmícháme nasekanou bylinku.
TOP