Salát s červenými fazolemi, sušenými rajčaty a čekankou

INGREDIENCE


  • 600 g uvařených salátových brambor
  • sůl a čerstvě mletý pepř
  • 4 lžíce majonézy Hellmann's Originál
  • 1 lžíce hořčice
  • 1 lžička cukru
  • 1 lžíce octa
  • 6 lžic uvařených červených fazolí
  • 6 sušených rajčat naložených v oleji
  • 1 malá cibulka
  • 1 červená čekanka

POSTUP PŘÍPRAVY  

  1. Do mísy dáme uvařené brambory nakrájené na kostky, cibuli najemno, fazole, nakrájená sušená rajčata a natrhané čekanky.
  2. V misce smícháme majonézu, hořčici, ocet, sůl, cukr, pepř a tento dresink přidáme do mísy s bramborami. Dobře promícháme a podáváme.
TOP