Kuřecí prsíčko Supreme s bylinkami a citronovou kůrou

INGREDIENCE


  • 4x kuřecí prsíčko Supreme (s kůží i kostičkou)
  • rozmarýn, tymián
  • citronová kůra
  • olej na restování
  • sůl a pepř
  • Hellmann´s Tatarská omáčka Delikátní
POSTUP PŘÍPRAVY 

  1. Kuřecí prsíčko i s kůží osolíme, opepříme a opečeme z každé strany dozlatova. Nejdříve položíme do pánve kůží dolů a po několika minutách otočíme.
  2. Vložíme na plech a posypeme nakrájenými bylinkami spolu s citronovou kůrou. Pečeme v troubě na 190°C přibližně 10 – 15 min dle velikosti.
  3. Vyndáme z trouby a necháme 5 – 10 minut odpočinout. Podáváme buď vcelku jako steak nebo nakrájíme na plátky. 
  4. Podáváme s růžičkou brokolice, růžičkou květáku a karotkou nakrájenou na šikmé plátky a malými brambůrky. To vše připravené v páře a pak posypané bylinkami – sekanou petrželovou natí.
  5. Servírujeme s Hellmann´s Tatarskou omáčkou Delikátní v mističce, s plátkem citronu vedle mističky, možno vše doladit červeným pepřem. Hellmann´s Tatarská omáčka Delikátní nám kuřátko i zeleninu krásně dochutí.
TOP