Jednoduché špízy z mletého masa

INGREDIENCE 

  • 400 g mletého masa
  • sůl (½ ČL), pepř
  • 1 malá cibule nakrájená na drobno
  • 15 g strouhanky
  • 1 láhev Hellmann`s Japanese Sticky grilovací omáčky
  • 2 jarní cibulky
  • 16 bambusových špejlí


POSTUP PŘÍPRAVY 

  1. Mleté maso smíchejte s cibulí, solí, pepřem a 40 ml Hellmann`s Japanese Sticky grilovací omáčky, přidejte strouhanku, dobře promíchejte a vytvarujte 16 válečků na špejli.
  2. Grilujte do propečení(cca 8 minut). Servírujte se zbylou Hellmann`s Japanese Sticky grilovací omáčkou (například promíchanou se 2 jarními cibulkami nakrájenými nadrobno).

Tip:

Předtím než začnete připravovat mleté maso, namočte bambusové špejle do vody (asi na 20 minut), špejle se pak při grilování nespálí. 

TOP