Click to expand
BURGERY
Click to expand
BURGERY A GRILOVÁNÍ
Click to expand
DELIKÁTNÍ RECEPTY
Click to expand
Úžasný pečený roštěnec s fantastickou šťávou.
Výborný losos stačí jen trochu ogrilovat a doplnit skvělou zeleninou. Tečku mu dodá Tatarská omáčka Delikátní.
Výborné křupavé krekry s kouskem luxusního rostbeefu.
Výborně ochucené kuličky z mletého masa, který si každý zamiluje.
Výborné kuřecí prsíčko ochucené bylinkami a citronovou kůrou. Skvělá kombinace chutí.
Vyzkoušejte oblíbené Rillettes tentokrát připravené z lososa. Chuť, kterou si zamilujete.
Pikantní kuřecí jednohubky s wasabi majonézou
Chuť lososa příprava v pečicím papíru ještě umocní. Vyzkoušejte ho v kombinaci s pečenými batáty a tatarskou omáčkou delikátní.
Ultimátní Club sandwich
Vepřová panenka pečená se sušeným ovocem
Výborná šťavnatá vepřová panenka v úžasné krustě s hranolkami z červené řepy. Chutě, které si sednou.
Připravte pro svoje hosty jednoduchou pomazánku z tuňáka s olivami a majonézou jemně dochucenou solí a citronovou šťávou.
Jednoduchá a rychlá pomazánka z nakládaných artyčoků s troškou kapary, vajec a oblíbené majonézy. Pomazánka, co si každý zamiluje pro svoji netradiční chuť!
Vyzkoušejte výborný bramborový salát s křenem, červené řepy, ředkviček, křepelčích vajíček, rukoly a úžasného dresinku, který vás dostane. Netradiční bramborový salát, který si zamilujete.
Proměňte cizrnu v úžasnou pomazánku. Správný říz jí dodá chilli. Jednoduchý recept, který si zamilujete.
vyzkoušejte zapéct úžasné a zralé fíky s parmskou šunkou a nivou. Naprosto úžasná chuť, která vás dostane do kolen!
Proměňte oblíbené matjesy ve skvělou pomazánku. Stačí přidat pár brambor, cukr, jarní cibulku a oblíbenou majonézu.
Výborná kombinace vyzrálé nivy, hrušek, majonézy a ořechů, kterou si zamilujete.
Proměňte oblíbené tofu v naprosto dokonalou paštiku. Výborná je s toustíky z tmavého chleba.
Brambory, zelenina, ananas, drcené arašídy a koriandr dodávají tomuto salátu tu pravou chuť. Zajeďte si do Thajska alespoň na talíři.
Rychlá a lahodná pomazánka z netradiční kořenové zeleniny. Chuť, která vás dostane.
Jednoduchá pomazánka z květáku, červené cibule, šunky, nakládaného zeleného pepře a oblíbené majonézy, která vás chuťově dostane!
Vyzkoušejte jednoduchou pomazánku ze sýra, ředkviček, česneku a majonézy. Výborná na večeři nebo na pohoštění vašich přátel a rodiny.
Bramborový salát tradičně s porcí kořenové zeleniny, jablíčka, hrášku, soli, pepře a oblíbené majonézy. To si nesmíte nechat ujít.
NOVÉ RECEPTY
Click to expand
SLAVNOSTNÍ POHOŠTĚNÍ
Click to expand
DIPY A POMAZÁNKY
Click to expand
SALÁTY
Click to expand
SENDVIČE
Click to expand
Burger z červené řepy s volským okem
INGREDIENCE
Na burger :
2 ks středně velké červené řepy
1 lžíce hořčice Hellmann´s
1 lžíce sladké mleté papriky
Hrst nasekaných bylinek (rozmarýn, tymián, šalvěj…)
1 rohlík nakrájený na kostičky
1 dcl zeleninového vývaru nebo mléka
1 žloutek
Sůl
Čerstvě drcený pepř
Další suroviny:
2 lžíce oleje
2 burgerové housky
2 lžíce Tatarské omáčky Hellmann’s
2 hrsti ledového salátu nakrájeného na nudličky
1 rajče
2 kolečka cibule
2 vejce na volské oko
POSTUP PŘÍPRAVY
Rohlík namočíme do vývaru nebo mléka. Uvařenou řepu oloupeme, nastrouháme na velmi jemném struhadle a přebytečnou šťávu vymačkáme. K řepě přidáme hořčici, mletou papriku, žloutek, sůl, pepř, nasekané bylinky. Namočený rohlík vymačkáme a přidáme k řepě. Směs dobře promícháme.
Z hmoty vytvarujeme 2 placky a pozvolna opečeme na rozpáleném grilu nebo pánvi s troškou oleje. Z každé strany cca 5 minut.
Servírujeme v rozehřáté křupavé housce pomazané Tatarskou omáčkou Hellmann’s, nudličkami salátu, plátkem rajčete, kolečkem cibule a volským okem.
TOP