Krevetový sendvič

INGREDIENCE
  • 80 g malých předvařených krevetek 
  • 1 lžíce bílého vína
  • 1 čajová lžička citronové šťávy
  • snítka tymiánu
  • Sůl
  • Pepř
  • 2 plátky čerstvého tmavého celozrnného chleba
  • Hrst nakrájeného ledového salátu
  • 1 lžíce Hellmann’s Majonézy Originál

POSTUP PŘÍPRAVY

  1. Krevety minimálně 10 minut namarinujeme ve víně, citronové šťávě, lehce osolíme a opepříme.
  2. Poté vyjmeme z marinády a tu dobře z krevet vymačkáme.
  3. Na jeden plátek chleba namažeme půlku lžíce majonézy Hellmann´s, položíme salát, na něj krevetky, druhou část majonézy a posypeme lístky tymiánu. Přiklopíme druhým plátkem chleba.


TOP